Direct contact? Bel dan 0235255959

Corona virus, wat betekent dat voor u?

Corona
In deze tijd met het coronavirus en de overheidsmaatregelen ontstaat een hoop onzekerheid. Allereerst maken mensen zich zorgen over hun gezondheid en dat van hun naasten. Maar dan zijn er ook nog de zorgen om de economie, wat voor invloed heeft het coronavirus en de overheidsmaatregelen hierop?
Zo kan een werknemer zich zorgen maken of hij zijn baan wel kan behouden. Kan zijn werkgever hem ontslaan? Of kan zijn werkgever vragen om arbeidstijdverkorting? Krijgt hij zijn salaris dan aangevuld? Of komt in aanmerking voor een vergoeding onder het NOW?
En een zelfstandige, die in de problemen komt omdat niemand gebruik wil/kan maken van zijn diensten in deze tijd, of die door het Coronavirus zijn werkzaamheden niet kan uitvoeren. Wat zijn zijn mogelijkheden? Kan hij aanspraak maken op de hulp van de overheid?
Of de ondernemer die zijn zaak moet sluiten op last van de overheid. Of de ondernemer die moet sluiten omdat hij nauwelijks omzet heeft, doordat de mensen weg blijven. Moet hij zijn personeel blijven doorbetalen en de huur blijven voldoen? Wat zijn zijn mogelijkheden?
En al deze mensen die financieel in de problemen komen door deze maatregelen kunnen hun rekeningen niet meer betalen. Of de alimentatie die zij verplicht zijn te betalen aan een ex-partner, kunnen ze daarvan af? Of deze lager laten vast stellen?
Dit zijn allemaal vragen die mensen bezig kunnen houden en waar mensen zich zorgen over maken.
Mocht u hier ook vragen over hebben, kunt u contact met ons opnemen voor advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *