Direct contact? Bel dan 0235255959
Frits Huizinga

Frits Huizinga

Na een economische opleiding voorafgaand aan mijn rechtenstudie in Utrecht en Amsterdam en enige jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven ben ik sinds 1979 werkzaam als advocaat. In 1991 heb ik het kantoor aan de Schoterweg 12 te Haarlem gevestigd op welke plaats daarvoor de stadsvilla Trompenburg stond. Ons kantoor ontleent daaraan zijn naam.

Mijn praktijk bestaat uit advies en procedures op meerdere gebieden, waaronder arbeidsrecht zowel voor werkgevers als werknemers, huurrecht, zowel voor verhuurders als huurders, en begeleiding ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Mijn uitgangspunt is dat voor zover mogelijk geschillen minnelijk worden geregeld, maar wanneer het noodzakelijk is dat er geprocedeerd wordt, dat een procedure zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Daarnaast houd ik mij in voorkomende gevallen gevallen bezig met strafrecht.

Voor advocaten zowel binnen als buiten het arrondissement Haarlem neem ik zittingen waar bij de rechtbank Noord-Holland locatie Haarlem met name voor de behandeling van faillissementaanvragen alsmede het indienen van processtukken.

Frits Huizinga heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- rechtsgebieden geregistreerd:
– huurrecht
– strafrecht
– arbeidsrecht
– bouwrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de
Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd
hoofdrechtsgebied.

 

fhuizinga@trompenburgadvocaten.nl