Direct contact? Bel dan 0235255959
Erik Huizinga

Erik Huizinga

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar ik naast rechten ook Japans heb gestudeerd. In 2011 ben ik als advocaat begonnen bij Trompenburg Advocaten.

In de advocatuur heb ik mij verdiept in een breed aantal onderwerpen, van personen- en familierecht tot arbeidsrecht en huurrecht, maar ook onder andere het strafrecht. Wat mij vooral aanspreekt is het persoonlijke aspect, wat in iedere zaak weer anders is. Ik neem dan ook graag de moeite om de achterliggende situatie te bekijken en een persoonlijke aanpak op te stellen. Zo kan ik samen met u kijken hoe wij het beste tot een oplossing kunnen komen. Zo is een procedure vaak goed te voorkomen, en kan er een regeling getroffen worden die uiteindelijk voor beide partijen beter uitpakt. Maar als procederen de beste of de enige optie is dan zal ik mij in de rechtszaal even goed voor de volle 100% voor u inzetten.

Naast de advocatuur is mijn passie voor Japan mij altijd bijgebleven. Zo heb ik in 2011 een stichting opgericht ter promotie van moderne Japanse cultuur, waar ik regelmatig als voorzitter actief ben en eenmaal per jaar een uitgebreid festival neerzet, door en voor liefhebbers van de Japanse cultuur, onder de naam Nishicon: www.nishicon.nl

Sinds 2021 zet ik mij als advocaat specifiek in om de belangen van rechtzoekende LHBTI’ers te behartigen als de Roze Advocaat. Op de website hiervan kunt u er alles over lezen.

 

Erik Huizinga heeft in het rechtsgebieden register van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– personen- en familierecht
– strafrecht
– arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de
Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd
hoofdrechtsgebied.

 

huizinga@trompenburgadvocaten.nl